Dilan Polat’tan sonra ablası Sıla Doğu’nun videosu gündemde

İş insanı Engin Polat, 16’ncı evlilik yıl dönümleri nedeniyle eşi Dilan Polat’a özel jet kiraladı. Çift o anları kendilerine ait sosyal medya hesaplarından paylaştı. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Genç çiftin videoları viral olurken kendileri de sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi.

SILA DOĞU’NUN O VİDEOSU GÜNDEM OLDU

Türkiye’de birçok insan kimdir bu Engin ve Dilan Polat çifti sorusunu sormaya başladı. Yaşadıkları lüks hayatı İnstagram hesabından paylaşmaktan çekinmeyen Polat çiftinin, havuzun içinde güllerle dolu görüntüleri, lüks otomobilleri ile pozlarının yer aldığı videolarda tekrar gündeme geldi. Ancak gündeme gelenler arasında Dilan Polat’ın kız kardeşi Sıla Doğu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı bir video da vardı.

KÜFÜRLER SAVURDU

Küfürlerin havada uçuştuğu 2021 Temmuz ayına ait videoda, Dilan Polat ile sosyal medya fenomeni Nez Demir’in kavgalarına dahil olan Sıla Doğu sosyal medya hesabından küfürler yağdırmıştı. Sinirini alamayan Sıla Doğu sonrasında kokain kullandığını itiraf etmişti. Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin dün tekrar gündeme gelmesi ile Sıla Doğu’nun o videosu da sosyal medya hesaplarından paylaşılmaya başlandı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort