Uğursuz villasını satmıştı, yeni ev satın aldı

Hürriyet’te yer alan habere göre, Çelikkol sevgilisi Natali Yarcan’la da bir süre burada yaşadı ancak Çelikkol uğursuz villasını sattı. Çelikkol kendisine yine servet değerinde bir ev aldı.

İbrahim Çelikkol, doğa içindeki muhteşem evini kiraya çıkarmış, kısa süre sonra da Hadise-Mehmet Dinçerler çifti o eve taşınmıştı. Riva’daki aylık 70 bin TL getirisi olduğu söylenen villasını da Hadise ile Mehmet Dinçerler’e kiralamıştı. Ama onlar da ayrıldı.

Çelikkol da temmuzdan beri aşk yaşadığı sosyetik güzel Natali Yarcan ile Riva’daki ‘uğursuz’ denilen o eski villasına dönmüştü. Ama sonrasın Çelikkol o evi elinden çıkarmıştı. Çelikkol, Riva’daki o meşhur villayı tam 50 milyon TL’ye satmıştı. Sonrasında sevgilisi Yarcan’la Bebek semtinde kiraya çıkarak yeni bir düzen kurmuştu.

RİVA’DAN VAZGEÇEMİYOR

Kendi evliliğine de Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin evliliğine de uğur getirmeyen Riva’daki ‘uğursuz villa’sını 50 milyon TL’ye satan İbrahim Çelikkol, sonunda yeni bir ev aldı. Sevgilisi Natali Yarcan’la şehir hayatında çok mutlu olsa da doğanın tadını çıkarmayı seven oyuncu, yeni evini yine Riva’da almayı tercih etti. Çelikkol, lüks bir sitede yer alan evi iddialara göre 20 milyon TL’ye aldı.

İŞTE İBRAHİM ÇELİKKOL’UN YENİ EVİ

Emlak dünyası, ünlü oyuncunun doğru bir hamleyle iyi bir yatırım yaptığını söyledi. Bu yeni yatırım, ünlü oyuncunun Riva’daki yaşam tarzına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x